Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Direxion Shares

Direxion Shares


Als je van speculeren houdt dan moet je dit product eens bekijken. Je kan gokken op een hgere of lagere index en als je goed gokt dan zit je ook goed. De Direxionshares hebben nl een leverage van 3X. Dat betekend dat een Direxionshare 3% stijgt als de index 1% stijgt. Andersom kan natuurlijk ook. Je kan via de “Large Cap Bear shares” gokken op een daling en daar profiteer ja dan ook drie keer zo snel.

De index waarop gegokt wordt is de Russel indices. Het product gaat in de VS verhandelt worden. Je ziet dat er dus nog steeds innovaties zijn in de financiële wereld. De finance-doctors blijven dokteren. Alles over dit product vind je hier: http://www.direxionshares.com/index.html

Technorati Tags     ,

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.