Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

G20

De regeringsleiders vallen over elkaar heen om maar te bevestigen dat de G20 een groot succes was. Als we echter de verklaring eens goed bestuderen dan kunnen we niet anders concluderen dan dat er concreet geen maatregelen zijn genomen. Er is slechts vastgesteld dat er een nieuwe top komt op 30 juni 2009. In die top moeten dan definitieve maatregelen worden vastgesteld. Tot die tijd zetten alle landen hun beleid zoals nu gevoerd wordt voort. O ja, er komt meer toezicht en de taken en bevoegdheden van het IMF worden uitgebreid. Ook hierover meer op 30 juni volgend jaar. Kortom, de top van dit weekend is weinig betekenend geweest voor de huidige crisis. Dit zal de beurzen weinig helpen.


Posted by ShoZu

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.