Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

AEX nog steeds positief

By Posted on 0 No tags 0

Ik geef het toe, de AEX komt moeizaam van zijn plaats maar ik blijf positief. De eerder geadviseerde strategie, kopen december 305 call en gelijktijdig schrijven de december 320 call blijft nog even het advies voor de AEX opties.


Ik ben ook positief gestemd over ING. Volgens mij zal dit aandeel gaan stijgen als reactie op de verkoop van Nationale Nederlanden. Het advies luidt dan ook kopen de aandelen of kopen de ING december 10 callopties.

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.