Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Maandag 9 november 2009

By Posted on 0 No tags 0

Goede morgen,


Ondanks dat het niet onverwacht kwam was het 10.2 % werkloosheidspercentage in de USA een domper voor de markt. Niet lang echter want het consumentenkrediet bleef dalen en dat is uitermate positief. Immers de retailcijfers komen niet door een hogere kredietopname van de Amerikaan. Wat gaat er vandaag gebeuren?. Het Verre Oosten begint positief en er staan zowel macro als micro weinig grote zaken op de rol. De futures van de USA staan in de plus dus de start zal hoger gaan liggen in Europa.

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.