Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

BeursDaily 25 juni 2010

Het was gisteren een zwarte dag op alle beurzen en met zwart bedoel ik de stemming want als het over de koersen gaat dan waren de indices rood.


Vandaag een wat rustiger dag en de daling lijkt op dit moment tot stilstand gekomen. Vandaag een aantal zaken die van belang zijn. Als eerste de G20 die momenteel in Canada bij elkaar komt. Benieuwd naar de uitkomsten. In de VS vanmiddag cijfers over het consumentenvertrouwen als belangrijkste evenement.

Vandaag kijk ik toch weer of ik wat aandelen aan mijn portefeuilles kan toevoegen. Gister kocht ik in de groeiportefeuille aandelen Dockwise, Amsterdam Commodities, en ING. Vandaag ga ik nog een paar aandelen in deze portefeuille aankopen.

Ik denk dat het nu een mooi moment is om een optietransactie aan te gaan waarbij ik speculeer op een herstel van de AEX met een koersdoel van 350. Ik ga een spread kopen waarbij ik een heel beperkt risico loop tegenover een aanzienlijk winstpotentieel.

Misschien later meer vandaag en anders wens ik je nu alvast een heel fijn weekend.

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.