Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Shop niet voor advies bij Charlatan & Poor’s

By Posted on 0 No tags 0

Met de lentezon in het zenit, stapt u in een romantische bui een juwelierszaak binnen en vraagt naar die mooie ring die in de etalage ligt. Een fikse smak duiten armer stapt u niettemin blijgemutst naar huis. Als uw eega echter het mooie doosje opendoet, merkt u dat er een plastic ringetje inzit. Boos struint u terug naar de juwelier. Die wast echter zijn handen in onschuld. U had immers maar zelf de ring in het doosje moeten steken. Verkocht is verkocht op uw verantwoordelijkheid.</…


No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.