Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Geld verdienen met opties Boskalis?

Vanochtend was het weer zover. Een nieuw fraudegevalletje bij Imtech een van onze AEX fondsen. Niet de eerst fraude die aan het licht komt bij dit bedrijf. We hebben vorig jaar de koers al in zien storten op de ontwikkelingen in Duitsland waar een omvangrijke fraude aan het licht kwam. Nu is het weer een zaak in Zwitserland. Wanneer houdt het op bij Imtech?


Helaas is het niet alleen Imtech dat geplaagd wordt door fraude- en smeergeldzaken. Eerder deze maand kwam SBM aan de beurt wat leidde tot een koersval ruim 20 % en beleggers kijken met angst en beven naar Boskalis waar ook een onderzoek loopt naar eventuele smeergeldbetalingen.

Al deze berichten leiden tot erg grote koersschommelingen in de negatieve richting. Op zich reageer je als belegger in eerste instantie: afblijven van die aandelen. Gelijk heb je maar, dit soort grote bewegingen biedt natuurlijk ook weer mogelijkheden om geld te verdienen met opties.

boskalis

Als je niet zeker bent van de beweging van het aandeel de komende tijd dan kan je een straddle kopen. Laten we Boskalis even als voorbeeld nemen. Dat aandeel zal dit jaar nog wel flink gaan bewegen. Ik verwacht voor juni echt nog wel een beweging van 8% of meer.

Op dit aandeel kan je vandaag de juni 35 straddle kopen op € 3,30. Dat betekent dat als het aandeel naar de 38 of de 32 gaat je een behoorlijke winst kan maken. De kans dat het aandeel in een van die twee richtingen gaat acht ik groter dan 50% dus ik ga er ook vanuit dat deze combinatie een winstpotentieel heeft van meer de vijftig procent.

Laten we deze combinatie volgen de komende weken. Wij houden je op de hoogte.

[GARD]

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.