Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Wij zoeken testers

By Posted on No tags 0

Wie heeft er geen behoefte aan goede coaching bij het zelf beleggen? Vrijwel elke belegger zou wat coaching kunnen gebruiken en daarom ontwikkelen wij een digitale beleggingscoach.


Voor het testen van deze coach zijn wij op zoek naar beleggers die zelfstandig beleggen en gebruik kunnen maken van “Messenger”.

Meewerken aan de test betekent dat je gedurende een aantal dagen via Messenger vragen gaat stellen aan de onze virtuele beleggingscoach. Daarnaast wordt je gevraagd om twee keer een vragenformulier in te vullen en tot slot vragen wij ook jouw deelname aan een bespreking waarin we de resultaten gaan evalueren.

Aangezien wij jouw bijdrage als zeer belangrijk achten zijn we uiteraard bereid om je een vergoeding te geven. Door mee te doen als tester beleg je in onze beleggingscoach. Jou inzet wordt dan ook beloond met aandelen in de beleggingscoach.

Wij verwachten dat de beleggingscoach van grote waarde zal zijn voor veel beleggers en daarmee verwachten wij dus tevens dat een aandelenbelang in de beleggingscoach wel eens zeer aantrekkelijk kan zijn.

Als je mee zou willen werken aan deze test en dus ook aandeelhouder worden van De beleggingscoach, geef je dan op.

Stuur een mailtje met je gegevens, inclusief de link naar je je Messenger account, naar info@beurstweets.nl

Wij nemen dan snel contact met je op.